Ons bedrijf


We leveren grote verwarmingsapparaten t.b.v. de bouw, handel, industrie en dienstverlening. Wij zijn geen standaard verhuurbedrijf, maar onze producten worden ingezet om in door ons aangelegde installaties warmte te leveren. Vaak in tenten, historische gebouwen en bedrijfshallen. We leveren mobiele heaters die zorgen voor directe, efficiŽnte en flexibele warmte om een aangenaam werkklimaat te garanderen en om vochtige ruimten te drogen met reukloze en geluidsarme verwarmingsapparaten, die door ons zelf zijn gebouwd en ontwikkeld. In een korte tijd kan men zeer grote ruimten op een veilige manier verwarmen zonder gebruik te maken van open vlamsystemen.

We hebben verschillende apparaten met verschillende capaciteiten, zodat bij elk project het perfecte apparaat gebruikt kan worden. De kleine apparaten werken op 230V. De grote apparaten werken op 380 V (krachtstroom).

banner verwarmingverhuur (26K)

IMG_8002[1424] (104K)

Vandaag de dag is snel te kunnen reageren op de vraag van een klant erg belangrijk. Vooral bij industriŽle toepassingen, evenementen en vergeet niet het wisselende klimaat. Om hier snel op te kunnen reageren is het belangrijk dat wij beschikken over voldoende materialen, een 24 uurs-mentaliteit en service en natuurlijk eigen vrachtwagens en heftrucks.

Extra's


Ten behoeve van de warmteprojecten kunnen wij extra materialen aanleveren zoals :

ē tanks
ē slangen
ē kabels
ē verdeelkasten ( t.b.v. stroom )

Voor kleinere ruimten leveren we bouwdrogers, elektrische verwarmingsapparaten en luxueuze convectoren. Zie diversen.