Diversen, kleine verwarmingsapparaten

Elektrische verwarming

In een goed ge´soleerde ruimte is er een mogelijkheid om elektrische verwarming te gebruiken, mits de stroomvoorziening dit toelaat. Ook als u een kleiner feest of partij geeft of een kleine tent of ruimte wilt verwarmen kunnen wij u van dienst zijn met onze infrarood stralers. Ze zijn licht in gewicht en verbruiken gas. Ideaal om kleine ruimten te verwarmen of te gebruiken als bijverwarming bij uw festijn.

Electroheater huren bij Verwarmingverhuur Krekels (25K)

Lucht- of warmtegordijn

Toegepast bij een ingang/deur naar een tent of hal.
Werken op krachtstroom.

Luchtgordijn warmtegordijn huren bij Verwarmingverhuur Krekels (33K)

Gasverwarming

Ook als u een kleiner feest of partij geeft of een kleine tent of ruimte wilt verwarmen kunnen wij u van dienst zijn met onze infrarood stralers.
Ze zijn licht in gewicht en verbruiken gas.
Ideaal om kleine ruimten te verwarmen of te gebruiken als bijverwarming bij uw festijn.

Gasstraler + gasfles huren bij Verwarmingverhuur Krekels (1K) straler (1007K) verwarmingstraler (42K) Gasstralers huren bij Verwarmingverhuur Krekels (20K)

Luxueuze convectoren

Verwarming in een ge´soleerde ruimte, bv. in een kantoor.

convector (984K)

Bouwdrogers

Condensvorming? Overdadig vocht? Een slechte binnenatmosfeer ?
Dit wordt meestal veroorzaakt door onvoldoende ventilatie. Door het niet of slecht ventileren ontstaat er schade aan meubilair, gebouwen en goederen.
Of bent u bezig met uw verbouwing en de parketvloer moet gelegd worden? Het kan zijn dat de ondervloer nog te nat is, dan moet het leggen worden uitgesteld. Om het proces te versnellen, huur bij ons een bouwdroger.

Bouwdroger huren bij Verwarmingverhuur Krekels (889K) Bouwdroger huren bij Verwarmingverhuur Krekels (2) (210K) Bouwdroger huren bij Verwarmingverhuur Krekels (3) (243K)